Наші контакти ПН - СБ з 9 до 20
НД з 9 до 18

Угода користувача

УГОДА КОРИСТУВАЧА

Персональні дані На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги, в тому числі шляхом кредитування. Я не заперечую проти перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з'ясування відомостей, що стосуються виконання мною взятих на себе зобов'язань за договорами (в т.ч. кредитним), у разі наявності таких, тим самим розуміючи, що обсяг інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з'ясування якої буде такою, яка буде повною і достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності в разі її необхідності. Я також згоден з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації і не проти передачі для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та / або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути затребувана / отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://www.motoblok.biz, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми в зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: info@motoblok.biz

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані. Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його змісту. Для того, щоб зробити замовлення товарів / послуг, брати участь в акціях, дослідженнях чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками щодо обробки персональних даних, які вказані в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не згодні з будь-яким з умов даної Політики конфіденційності і вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згода на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: info@motoblok.biz

ЧОМУ МИ ОБРОБЛЯЄМО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, які ідентифіковані або можуть бути конкретно ідентифіковані. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей. Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань. Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад, повідомити Вам про зміну наших послуг або відправити Вам важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, який був Вами зроблений і зв'язатися з Вами з метою, пов'язаних з обслуговуванням споживача / клієнта. Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в даній Політиці конфіденційності або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

ЯК ЗБИРАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтесь на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви входите до промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо зазначену Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення і доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти. Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як

 

НОВА ПОШТА

Послуги доставки надає Нова Поштою, на підставі договору з інтернет магазином https://novaposhta.ua/uploads/misc/doc/Terms_of_Service.pdf. Відповідно до ст.634 Цивільного кодексу України.

COOKIES

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска. Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали або заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Cookies не отримують особистої інформації про Вас і не надають нам Вашу контактну інформацію, а також не отримують ніякої інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookies використовуються, щоб зробити веб-сайт info@motoblok.biz безпечним, захищеним і зручним. Файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями.

Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик «help» на панелі більшості браузерів проінформує Вас про те як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту https://www.motoblok.biz, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними. Крім того, веб-сайт https://www.motoblok.biz може містити посилання на сайти на інші ресурси. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

Технічне оснащення сторінок сайту https://www.motoblok.biz може включати в себе модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, яка знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;

  • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: тисяча триста п'ятьдесят п'ять Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958;

  • Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000;

  • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на веб-сайті https://www.motoblok.biz, Like, ретвіт або, відповідно, «Мені подобається». Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту https://www.motoblok.biz відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube.

КОНКУРСИ ТА АКЦІЇ

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наших промо-акціях, і, іноді, ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використовуємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вам в разі виграшу). Через деякий час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо з нашої бази даних, якщо Ви не дали згоди на її збереження і використання для отримання подальшої інформації від нас. пр

 

ТРЕТІ СТОРОНИ, що надає послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній і особам, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агентствах адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агентства можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їх функцій, але їм заборонено використовувати особисту інформацію для інших цілей, ніж та, яка вказана в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності. Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію скачують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію і узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

Ми не продаємо, чи не передаємо і не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також: ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам; ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення. Може трапитися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки і т.п.), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом і які його боку є найпопулярнішими. Оновлення цього попередження Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни і оновлення.

Всі зміни до цієї Політиці конфіденційності вступають в силу з моменту їх опублікування. Коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, Ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на цей момент. У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися в силі.